I. Despre Noi
Serviciul https://edetailing.ro este oferit de EDETAILING PROFESSIONAL SOLUTIONS SRL cu sediul în Bucureşti, Strada Serg. Maj. Cara Anghel nr. 16, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/11897/2020, Cod Fiscal RO43069579, cont RO46BTRLRONCRT0565710201 și Geek Bordea Internaţional S.R.L. cu sediul în Str. Miorița, 2, Timișoara înmatriculată în Registrul comerţului sub nr. J35/1205/2015, având cod unic de înregistrare RO34542570, denumită în cele ce urmează Societatea.

Ne puteţi contacta prin următoarele mijloace:

Prin poştă la adresa de corespondenţă: Strada Serg. Maj. Cara Anghel nr. 16, sector 6, București.

Prin e-mail la:
office@edetailing.ro – pentru iniţiere colaborări şi parteneriate.
Prin telefon la numerele: +40 730 999 078; +40 744 362 256

II. Despre edetailing.ro
Edetailing.ro este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afişate. Achiziţia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuală
Conţinutul şi designul edetailing.ro, precum şi orice alt material având legătură cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse şi orice alte materiale), aparţin Societăţii şi/sau colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat în mod expres – (drept de autor) şi sunt protejate de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Nu puteţi utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele edetailing.ro fără a deţine o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societăţii.
Nu puteţi folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informaţii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfeţe, formulare) ale edetailing.ro fără a deţine o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societăţii.
Este permisă crearea limitată, revocabilă şi neexclusivă a hiperlinkurilori către pagina de index a edetailing.ro, atâta timp cât această acţiune nu prezintă serviciul edetailing.ro într-o lumină falsă, înşelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteţi folosi logo-ul firmei sau alte proprietăţi grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deţine o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societăţii.

IV. Înregistrarea ca utilizator
Site-ul edetailing.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiţionată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de Site, precum achiziţionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului edetailing.ro sau verificarea situaţiei unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistraţi ca utilizator (să vă creaţi un cont de utilizator pe Site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dvs. a Termenilor şi Condiţiilor de utilizare a edetailing.ro şi a Politicii de Confidenţialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori şi Societate.
Întrucât prevederile Termenilor şi Condiţiilor de utilizare şi ai Politicii de Confidenţialitate pot fi modificate, vă rugăm să le revedeţi periodic. În condiţiile în care nu veţi mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesaţi/folosiţi serviciile edetailing.ro.
Dacă folosiţi acest Site, sunteţi responsabili cu privire la păstrarea confidenţialităţii datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe Site şi sunteţi de acord să vă asumaţi responsabilitatea pentru toate activităţile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
Edetailing.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adulţilor, care sunt autorizaţi să efectueze plăti online cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptată de edetailing.ro. Dacă aveţi mai puţin de 14 (paisprezece) ani, puteţi achiziţiona produsele edetailing.ro, numai cu ajutorul unui părinte său tutore.
Edetailing.ro îşi rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreţie.

V. Datele Personale
Prin înregistrarea ca utilizator al edetailing.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele şi prenumele, adresa de email, data naşterii dar şi alte informaţii cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului edetailing.ro. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele edetailing.ro va trebui să ne comunicaţi o adresă dee-mail valida precum şi alte date legate de dvs. Vă rugăm să accesaţi pagina în care vă este prezentată Politica de Confidenţialitate pentru a vă informa cu privire la informaţiile colectate de edetailing.ro, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum şi la drepturile cu privire la protejarea intimităţii dvs.

VI. Procedura de cumpărare
Pentru a cumpăra şi intră în posesia produselor oferite spre vânzare pe edetailing.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:

 • Identificarea şi alegerea produselor

 • Înregistrarea dvs. ca utilizator al edetailing.ro

 • Efectuarea plăţii produselor. Plata se efectuează online sau prin transfer bancar/ordin de plată, în condiţiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va conţine preţul produsului comandat cu TVA inclus, preţul livrării şi, dacă este cazul, preţul timbrului verde, în conformitate cu dispoziţiile HG448/2005.

 • Livrarea produselor comandate şi achitate va fi însoţită, dacă este cazul, de certificatul de garanţie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de către producător/importator/distribuitor şi/sau alte certificatedaca este cazul.

  Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe edetailing.ro, sunteţi de acord cu formă de comunicare (telefonică sau prin ) prin care Site-ul îşi derulează operaţiunile.

VII. Cum cumpăr

VII.1. Preţurile
Cu excepţia cazurilor în care este prevăzut altfel, preţurile produselor afişate pe edetailing.ro reprezintă preţurile finale de cumpărare şi includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 19%, valabilă în România). Preţurile finale de cumpărare pot fi preţuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcţie de preţurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preţurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive preţuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă.

VII.2. Metode de plată
Pentru efectuarea plăţii produselor comandate, puteţi alege dintre următoarele metode de plată: online / transfer bancar / ordin de plată sau numerar/cash la livrare. Dacă aţi ales ca metoda de plată transferul bancar/ordin de plată, următorul ecran vă mulţumeşte pentru comanda plasată şi vă oferă informaţiile relevante pentru comandă şi plată. Aceste informaţii le veţi primi şi prin e-mail, subforma unei facturi (detalii în cap. VII.2.1). Dacă aţi ales să plătiţi numerar/cash la livrare, după plasarea comenzii veţi primi prin e-mail informaţiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmând să efectuaţi plata produsului către persoana care efectuează livrarea.

VII.2.1. Cum cumpăr şi plătesc produse de pe site-ul edetailing.ro prin transfer bancar/ordin de plată?
Puteţi cumpăra produse prin edetailing.ro urmând 3 paşi:
A. Selectaţi produsul pe care doriţi să-l achiziţionaţi şi apăsaţi pe linkul „Comandă acum”.
B. Introduceţi/confirmaţi datele dvs. personale.
Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de către dvs. Vă rugăm să completaţi corect formularul şi să indicaţi persoanele către care se face facturarea şi livrarea. Adresa de e-mail are importanţă extremă deoarece informaţiile legate de comandă şi produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetineşte întregul proces de comandă. Mai mult de atât, Societatea nu va putea să vă contacteze şi să vă informeze asupra stării comenzii dvs. Dacă adresa de livrare nu este identică cu adresa de facturare, indicaţi acest lucru prin debifarea opţiunii. Adresa pentru livrare este aceeaşi cu adresa de facturare de la sfârşitul formularului. Alegeţi metoda dorită de plată şi confirmaţi datele alegând „Pasul următor”. Dacă adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleaşi cu adresele pe carele aveţi înregistrate în contul de utilizator de pe Site, înainte de a trece la următorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceţi adresele de facturare şi/sau de livrare valabile pentru comanda respectivă. Dacă aţi ales metoda de plată Transfer bancar/ordin de plată, veţi primi prin e-mail o factură cu toate datele privitoare la comanda dvs., următorul pas fiind efectuarea plăţii în cel mai scurt termen. În procesul efectuării plăţii prin transfer bancar/ordin de plată, trebuie să menţionaţi la secţiunea Detalii de plată a ordinului de plată, numărul facturii primite prin email, care reprezintă confirmarea comenzii plasate.

IX. Garanţie şi service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garanţie vă rugăm să contactaţi departamentul de service. Toate produsele comercializate au o garanţie de 2 ani ce poate fi prelungită prin pachetele de garanţie extinsă ce se pot cumpăra pe acest site.

X. Descrierea şi returnarea produselor
Edetailing.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, edetailing.ro nu garantează că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Dacă un produs oferit de edetailing.ro este diferit faţă de descrierea aferentă acestuia de pe Site, îl puteţi returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului şi în conformitate cu legislaţia română în vigoare.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispoziţiile Ordonanţei nr.130/2000.

În cazul în care înţelegeţi să valorificaţi acest drept aveţi următoarele obligaţii:

 • De a returna produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.

 • De a returna produsul cumpărat în stare de funcţionare, nedeteriorat, în starea în care v-a fost livrat.

  Consumatorul nu poate returna următoarele produse achiziţionate, cu excepţia cazurilor în care părţile au convenit altfel:

 • Certificate de garanţie extinsă.

XI. Recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conţinut; trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu încălca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietăţii intelectuale; nu conţine viruşi informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranţă pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut, nu puteţi folosi adrese de e-mail sau identităţi false. Edetailing.ro îşi rezervă dreptul, dar nu are obligaţia de a elimina sau edita toate tipurile de conţinut postate de către utilizatori şi nu are obligaţia de a revedea periodic acest conţinut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe edetailing.ro, transmiteţi, în afara cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publică, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice ţară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe edetailing.ro, cedaţi dreptul Societăţii de a folosi numele dvs. în relaţie cu materialele postate; garantaţi că deţineţi sau controlaţi într-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postati; că materialele postate nu violează nici una dintre condiţiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor şi alte forme de conţinut din partea utilizatorilor, ale edetailing.ro.
Edetailing.ro are dreptul, dar nu obligaţia de a monitoriza, edita sau şterge, orice tip de conţinut sau activităţi ale utilizatorilor pe Site. Edetailing.ro nu este responsabil şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terţe părţi pe Site. Edetailing.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile şi articolele propuse de către utilizatori.

XII. Forţă Majoră
Edetailing.ro, afiliaţii sau/şi în general furnizorii de produse sau servicii către edetailing.ro nu pot fi făcuţi responsabili pentru nici o întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voinţa edetailing.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare a echipamentului tehnic de la edetailing.ro, lipsa funcţionării conexiunii la internet, lipsa funcţionării conexiunilor de telefon, viruşii informatici, accesul neautorizat în sistemele edetailing.ro, erorile de operare, precum şi cazurile de forţă majoră stipulate de legislaţia română în vigoare.

XIII. Publicitatea
Edetailing.ro poate afisa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum şi la produse ori servicii aparţinând terţilor. Prin utilizarea detailinggeek. Roşi prin acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de utilizare ale acestuia şi a Politicii de confidenţialitate, vă exprimaţi în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XIV. Reclamaţii privind încălcarea legii referitoare la protejareaproprietatii intelectuale
Edetailing.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terţilor. Dacă aţi observat că Site-ul conţine informaţii care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteţi o înştiinţare la adresa de email sau să ne contactaţi la numărul de telefon, sau la adresa de corespondenţă, afişate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XV. Legislaţia aplicabilă
Serviciile oferite de Societate prin intermediul edetailing.ro sunt guvernate de dispoziţiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerţul electronic, Ordonanţa 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, HG 448/2005 şi Directiva Europeană EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii şi condiţiile edetailing.ro se supun legislaţiei române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul edetailing.ro. În cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părţi se vor supune rezolvării instanţelor judecătorești competente de pe raza municipiului Bucureşti.

XVI. Prezentarea ofertei
Edetailing.ro îşi rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra preţurilor şi datelor tehnice prezente pe site-ul edetailing.ro, fără o înştiinţare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul edetailing.ro aucaracter informativ şi nu reprezintă o obligaţie contractuală. Fotografiile de pe site-ul edetailing.ro au caracter informativ şi pot exista diferenţe între acestea şi produs.

0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golMagazin