Protectie ceramica
Opti-Coat Pro3

5/5

Pachetul Opti-Coat Pro3 este ”The ultimate in ceramic paint protection and gloss!” cu rezistență net superioară la acțiuni mecanice și chimice – este de 4 ori mai dur față de Opti-Coat PRO+ (9H) și Opti-Coat PRO (9H). Opti-Coat Pro3 are cea mai mare rezistență chimică și oferă cea mai mare protecție împotriva factorilor din mediul înconjurător. Opti-Coat Pro3 crește durabilitatea și rezistența vopselei și a lacului mașinii dvs prin adaugarea de straturi suplimentare de protecție. Stratul de protecție și efectul hidrofobic sunt permanente. Opti-Coat Pro3 beneficiază de garanție pe toată durata de viață a automobilului și a fost conceput pentru a proteja și păstra luciul mașinii în timp ce mentenanța a fost transformată într-o operațiune incredibil de simplă. Pentru că este neoxidabil, Opti-Coat Pro3 va menține permanent aspectul de mașină nouă și o va proteja înpotriva razelor UV pe toată durata de viață a automobilului! Cea mai avansată protecție ceramică vă va proteja investiția și îi va maximiza valoarea!

Pret: 3000 Euro
Timp de executie: 2-4 zile

Protectie ceramica
Opti-Coat Pro+

4.5/5

Pachetul Opti-Coat Pro+ este o protecție ceramică care oferă un luciu specific ce se menține în timp, cu structura chimică care i-a adus renumele ca cel mai bun (THE ULTIMATE) coating. Formula avansată asigură pe lângă luciu și protecție superioară, proprietăți super-hidrofobe și anti “pete de apă” pentru a menține vopseaua perfectă pe termen lung. Opti-Coat Pro+ este o versiune îmbunătățită, bicomponentă a protecției Opti-Coat Pro. Pachetul dispune de o garanție de 7 ani și include decontaminare chimică și mecanică (inclusiv polish).

Pret: 1000 Euro
Timp de executie: 2 zile

Protectie Ceramica
Opti-Coat Pro

4/5

Pachetul Opti-Coat Pro este o protecție ceramică cu rezistență superioară la acțiuni mecanice (9H) și chimice. Oferă protecție sporită împotriva acțiunilor nocive pentru vopsea din mediul înconjurător. Pre-polimerii din Opti-Coat Pro, prin legăturile la nivel atomic, formează un strat de protecție continuu pe vopseaua autoturismului pe care este aplicat, similar cu isocianatul monocomponent care formeaza lacul. Opti-Coat Pro se remarcă prin rezistența chimică și mecanică superioare oricărui alt coating de pe piață. Asigură protecție permanentă pentru toate tipurile de lacuri moderne. Poate fi folosit și pe suprafețe din metal sau plastic dur. Pachetul dispune de o garanție de 5 ani și include decontaminare chimică și mecanică (inclusiv polish).

Pret: 800 Euro
Timp de executie: 2-3 zile

Protectie ceramica
Optimum Paint Guard

5/5

Optimum Paint Guard este o protecție ceramică destinată pentru protejarea automobilelor împotriva defectelor produse de spălatul la locație, a dejecțiilor de păsări și altele. Optimum Paint Guard produce o suprafață mai dură decât cea a lacului de fabrică care este mai ușor de menținut și mai rezistentă la defectele rezultate din procesul de spălare. Pachetul dispune de o garanție de 3 ani și include decontaminare chimică și mecanică (inclusiv polish).

Pret: 450 Euro
Timp de executie: 2 zile

Protectie ceramica
Opti-Guard Leather

4.5/5

Opti-guard Leather & Vinyl creează un strat de protecție hidrofob cu conținut ridicat de absorbanți UV care previn îmbătrânirea prematură, uscarea, crăparea și pătarea sau transferul de culoare pe suprafețele din piele sau vinil. Opti-guard Leather & Vinyl este o rășină acrilică hibridă care creează un strat de protecție dur dar în același timp și flexibil cu o rezistență chimică ridicată. Conține agenți de matefiere pentru menținerea aspectului acestor suprafețe pe termen lung. Rășinile penetrează suprafața și creează o legătură permanentă cu aceasta, ceea ce este important în special pentru suprafețele din piele care sunt supuse la uzură continuă. Penetrarea adâncă asigură rezistența produsului la uzura normală.

Pret: 500 Euro
Timp de executie: 1 zi

Protectie Ceramica
Opti-Glass Pro

4/5

Opti-Glass Pro este o protecție ceramică special ceată pentru a forma legături cu suprafețele pe bază de siliciu pentru realizarea unui strat hidrofob durabil care oferă protecție pe termen lung suprafețelor din sticlă și pentru a crește rezistența la ciobire și zgâriere.
Opti-Glass Pro asigură o rezistență sporită la ciobituri și îmbunătățește considerabil vizibilitatea în timpul condusului în condiții de vreme nefavorabilă prin faptul că respinge apa de la viteze mult mai reduse decât alte produse de pe piață. Opti-Glass Pro asigură durabilitatea multi anuală neegalată. Prețul include manopera pentru pregătirea suprafețelor.

Pret: 100 Euro
Timp de executie: 1 ora

Protectie ceramica
Opti-Metal Coat

5/5

Opti-Metal Coat™ este o protecție ceramică cu uscare rapidă concepută pentru a adera la toate suprafețele din metal și protejează contra oxidării și defectelor apărute în timpul procesului de curățare.
Opti-Metal Coat™ creează o barieră protectoare cu aderență ridicată la suprafața metalică care protejează împotriva acțiunilor chimice și a acizilor. Proprietățile hidrofobe asigură o mentenanță ușoară pentru toate aplicațiile din domeniile auto, marin, aviatic și industrial.Protecția ceramică este destinată suprafețelor metalice nelăcuite (jante, toba finală, etc). Prețul include manopera pentru pregătirea suprafețelor.

Pret: 100 – 200 Euro
Timp de executie: 1 – 6 ore

Protectie ceramica
Opti-Guard Fabric

4.5/5

Opti-Guard Fabric creează un strat de protecție superhidrofob pe suprafețele textile din interiorul și exteriorul autovehicolului cum sunt: scaunele acoperite cu material textil, mochete, țesătura soft-top-ului și altele. În momentul în care lichidele intră în contact cu textilele tratate cu Opti-Guard Fabric acestea sunt respinse fără să penetreze sau să păteze suprafața. Împreună cu Optimum Fabric Cleaner & Protectant, Opti-Guard Fabric formează un sistem de protecție permanentă pentru aceste materiale.
Prețul include manopera pentru pregătirea suprafețelor.

Pret: 500 Euro
Timp de executie: 1 zi

OPTIMUM POLYMER TECHNOLOGIES – Garanție, temeni și condiții

1.0 – PROGRAM DE GARANȚIE OTPIMUM POLYMER TECHNOLOGIES 

1.1 – TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Următorii termeni și condiții generale se aplică tuturor produselor din cadrul Programului de garanție Optimum Polymer Technologies:

 1. Termenul de garanție începe de la data înregistrării certificatului de garanție și detaliilor vehiculului;
 2. Acest acord exclude vehiculele utilizate în scopuri comerciale anterior, în prezent sau în cursul acestei perioade de garanție;
 3. Orice aplicație, re-aplicare, lucrări de reparații sau alte lucrări efectuate pe suprafața acoperită trebuie să fie aplicate, reaplicate sau reparate de către Edetailing Professional Solutions sau un agent autorizat Optimum Polymer Technologies după aprobarea cererii de către Optimum Polymer Technologies;
 4. Edetailing Professional Solutions sau alt agent Optimum Polymer Technologies trebuie să fie notificat cu privire la orice reclamație din cauza eșecului performanței produsului în termen de 30 de zile de la apariție;
 5. Vehiculul trebuie să rămână înmatriculat continuu în România pe durata garanției;
 6. Garanția este transferabilă doar cu acordul Edetailing Professional Solutions sau alt agent certificat Optimum Polymer Technologies.

 1.2 – LIMITĂRI GENERALE DE RĂSPUNDERE

Optimum Polymer Technologies, Inc. și Edetailing Professional Solutions nu își asumă răspunderea pentru:

 1. Deteriorarea vopselei din fabrică, a revopsirii sau a oricărei alte lucrări efectuate cu manoperă sau materiale nesatisfăcătoare de către producători auto, reprezentanții sau furnizorii lor, aplicatori profesioniști care nu sunt autorizați de către Optimum Polymer Technologies.
 2. Daune sau deteriorări preexistente.
 3. Orice daune acoperite de garanția producătorului auto.

1.3 – INVALIDARE GENERALĂ A GARANȚIEI

Garanția Optimum Polymer Technologies pentru orice produs va fi considerată invalidă dacă apare oricare dintre următoarele condiții generale:

 1. Neglijarea îngrijirii vehiculului în conformitate cu standardele și tehnicile recomandate de Optimum Polymer Technologies, disponibile aici: http://opticoat.com/page/car-care-guide
 2. Daune cauzate de compuși și produse de lustruire abrazive și de către produse de terță parte.
 3. Dacă nu sunt reparate sau re-tratate daunele cauzate de accidente sau care necesită reparații.
 4. Daune provocate de perii de spălat manuale sau automate, bureți sau cârpe contaminate sau/și abrazive, zone netratate din cauza accidentelor și/sau a reparațiilor ulterioare, pete de apă dură, rugină, pierderea proprietăților hidrofobe datorită contaminării aeriene, inclusiv prin pulverizarea excesivă a vopselei, daune cauzate de așchii de piatră, proasta aplicare a stratului transparent (lac) din fabrică sau din piața secundară, zgârieturi ale pielii pentru motociclete sau alte astfel de materiale.
 5. Refuzul proprietarului de reparare și retratare a suprafețelor supuse deteriorării în urma accidentelor în conformitate cu garanția;
 6. Deteriorări accidentale sau intenționate ce includ, printre altele: foc, inundații, vandalism, condiții meteorologice extreme și efectele secundare ce pot rezulta de aici.
 7. Orice pierdere însemnată, inclusiv daune accidentale sau indirecte care rezultă din orice reclamație în temeiul acestei garanții.
 8. Nerespectarea cerințelor enumerate în termenii și condițiile acestei garanții.

2.0- GARANȚIA PAINT GUARD – protecție ceramică pentru exterior

Garanția Paint Guard este valabilă timp de trei (3) ani pentru vehicule mai noi de zece (10) ani.

2.1 – GARANȚIA OPTI-COAT PRO – protecție ceramică pentru exterior

Garanția Opti-Coat Pro este valabilă timp de cinci (5) ani de la data aplicării pentru orice vehicul vechi de cinci (5) ani sau mai nou.

Garanția Opti-Coat Pro este valabilă timp de trei (3) ani de la data aplicării pentru orice vehicul care are între șase (6) ani și zece (10) ani vechime.

Orice vehicul cu o vechime mai mare de zece (10) ani la momentul aplicării nu poate fi garantat.

2.2 – GARANȚIA OPTI-COAT PRO PLUS – protecție ceramică pentru exterior

Garanția Opti-Coat Pro Plus este valabilă timp de șapte (7) ani de la data depunerii cererii pentru orice vehicul mai nou de cinci (5) ani.

Garanția Opti-Coat Pro Plus este valabilă timp de trei (3) ani de la data depunerii cererii pentru orice vehicul care are între șase (6) ani și zece (10) ani vechime.

Orice vehicul cu o vechime mai mare de zece (10) ani la momentul cererii nu poate fi garantat.

2.3 – GARANȚIA OPTI-COAT PRO3 – protecție ceramică pentru exterior

Garanția Opti-Coat Pro3 este valabilă pentru toată durata de viață a vehiculului cu o vechime până în cinci (5) ani.

Garanția Opti-Coat Pro3 este valabilă timp de cinci (5) ani de la data aplicării pentru orice vehicul care are între șase (6) ani ți zece (10) ani vechime.

Orice vehicul cu o vechime mai mare de zece (10) ani la momentul cererii nu poate fi garantat.

Garanția limitată pe viață necesită întreținere anuală, poate fi furnizată de către Edetailing Professional Solutions sau orice agent autorizat Optimum Polymer Technologies.

Dacă se renunță la întreținerea anuală, garanția nu va mai fi o garanție pe viață limitată, ci va deveni o garanție de șapte (7) de la data aplicării.

2.4 – GARANȚIA OPTI-COAT SAU PAINT GUARD PENTRU VEHICULE NOI SAU RULATE

Optimum Polymer Technologies garantează proprietarului vehiculului nominalizat că dacă Protecția ceramică aplicată (Paint Guard / Opti-Coat Pro / Opti-Coat Pro Plus / Opti-Coat Pro3) nu este satisfăcătoare în ceea ce privește performanța de a proteja vopseaua din fabrică a vehiculelor de deteriorarea sau apariția petelor de apă (depozit de minerale), excremente de păsări, pete de insecte, ploi acide, contaminari industriale; sau deteriorarea / oxidarea UV, în timp ce sunt întreținute în conformitate cu termenii și condițiile acestei garanții, Optimum Polymer Technologies sau agenții săi vor repara și retrata zona afectată fără costuri pentru proprietar.

2.5 – LIMITĂRI DE RESPONSABILITATE PENTRU OPTI-COAT SAU PAINT GUARD

Optimum Polymer Technologies, Inc., Edetailing Professional Solutions sau agenții săi nu își asumă răspunderea pentru următoarele:

 1. Deteriorarea vopselei din fabrică, a revopsirii sau a oricărei altei lucrări efectuate cu manoperă sau materiale nesatisfăcătoare de către producători auto, reprezentanții sau furnizorii lor, aplicatori profesioniști care nu sunt autorizați de Optimum Polymer Technologies
 2. Daune sau deteriorări preexistente;
 3. Orice reclamație pentru chestiuni care sunt acoperite de garanția producătorilor de vehicule;
 4. Deteriorări cauzate de perii de spălare manuale sau automate, cârpe și bureți contaminați și / sau abrazivi, zone netratate din cauza deteriorării accidentelor și / sau a reparațiilor lor ulterioare și / sau daune cauzate de impactul cu un obiect străin (de exemplu, așchii de piatră);
 5. Garanția este valabilă numai pentru sistemele cu acoperire transparentă (lacuri) din fabrică și exclude orice finisare non-acoperită sau mată.

3.0 – OPTI-GUARD FABRIC AND LEATHER -GARANȚIE CINCI ANI PENTRU VEHICULE NOI ȘI UTILIZATE

3.1 – Garanția Opti-Guard este valabilă timp de cinci (5) ani de la data aplicării pentru orice vehicul care are o vechime de până în cinci (5) ani.

Optimum Polymer Technologies, Inc. garantează proprietarului vehiculului nominalizat că suprafețele tratate vor rămâne fără pete permanente și daune UV, cu excepția cazului în care sunt alte  menționi în certificatul de garanție.

3.2 – LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE OPTI-GUARD

Optimum Polymer Technologies, Inc. sau agenții săi nu își asumă răspunderea pentru următoarele:

 1. Deteriorarea din fabrică a suprafețelor interioare, inclusiv, dar fără a se limita la covoare, tapițerie, piele, suprafețe asemănătoare pielii, orice alte suprafețe interioare, materiale sau manoperă necorespunzătoare efectuată de către producătorii de vehicule, dealerii lor, terți furnizori sau detailer-i neautorizati de către Optimum Polymer Technologies;
 2. Neglijează întreținerea vehiculului în conformitate cu standardele și tehnicile recomandate de Optimum Polymer Technologies (disponibile aici: http://opticoat.com/page/car-care-guide)
 3. Deteriorarea oricărei suprafețe interioare înainte de aplicarea Opti-Guard;
 4. Daune cauzate de rupturi, prelingeri, mărunțire, tăieturi;
 5. Deteriorări cauzate de alterarea sau modificarea suprafețelor;
 6. Deteriorări cauzate de compuși abrazivi și produse de la terți;
 7. Deteriorări cauzate de defectele producătorului.

4.0 – AVARIA CAUZATĂ DE  ACCIDENTE ALE VEHICULULUI Contactați asigurătorul vehiculului pentru a vă asigura că toate produsele și serviciile Optimum Polymer Technologies sunt incluse în acoperirea dvs. de asigurare — în cazul în care este aplicabilă. Dacă vehiculul suferă daune și este necesară retratarea, contactați Edetailing Professional Solutions sau Optimum Polymer Technologies, Inc. sau alt agentul local pentru a stabili orice alte tratamente sunt necesare.

5.0 – REALIZAREA UNEI REVENDICĂRI

Pentru a face o revendicare sau plângere pentru orice defecte sau defecte ale produsului inițiați următoarele:

 1. Edetailing Professional Solutions sau agentul Optimum Polymer Technologies trebuie notificat cu privire la orice reclamație din cauza eșecului performanței produsului în termen de 30 de zile de la apariție;
 2. Orice aplicarie, re-aplicare, lucrări de reparații sau alte lucrări efectuate pe suprafața tratată trebuie să fie aplicate / reaplicate sau reparate de către Edetailing Professional Solutions sau un agent autorizat Optimum Polymer Technologies după aprobarea cererii de către Optimum Polymer Technologies.

5.1 – LIMITE DE GARANȚIE

În cazul unei reclamații privind garanția, această garanție este limitată la următoarele:

 1. Edetailing Professional Solutions, Optimum Polymer Technologies, Inc., sau agenții săi trebuie să stabilească metoda prin care se vor efectua reparațiile în garanție și reaplicarea/retratarea suprafețelor;
 2. Refuzul efectuării reparațiilor sau a retratării suprafețelor afectate de către proprietarul vehiculului nominalizat duce la pierderea garanției.
 3. Pe durata garanției, în cazul în care proprietarul din motive clare și demonstrabile prezentate în reclamație, optează pentru despăgubire, suma maximă de despăgubire nu poate fi mai mare decât contravaloarea serviciilor de aplicare a tratamentului ceramic.

Detailing exterior

Tratamente premium

Acum, masina ta poate arăta ca noua! Scapa de zgarieturi, panza de paianjen, bitumul, rasina de pe caroserie sau mătuirea cauzata de timp.

Detailing Interior

Curatare Premium

Un interior curat, creste productivitatea si mentine starea de sanatate celor care utilizeaza masina. De asemenea, creste si sentimentul de apreciere fata de masina.

Detailing Motor

Curatare si intretinere

Pentru a va pastra motorul in stare de functionare, pe langa revizia si inlocuirea celor necesare, este recomandat sa pastrati si curatenia motorului.

In conformitate cu standardele

Opti-Coat a fost testat independent de către CSIRO conform standardelor australiene și Aerospace Testing Services cu rezultate ce depășesc standardele operaționale și de siguranță pentru Boeing Company.

0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golMagazin