Detailing exterior

Curatare profesionala si protectie exterior

Oferta noastră se bazează în principal pe produse din topul tehnologiilor existente în acest moment pe piața internațională, printre care Optimum Polymer Technologies, DetailingGeek și Microfiber Depot. Preturile de mai jos pot suferi modificari in functie de tipul lucrarii, modelul masinii si cerintele clientului.

Detailing Interior

Curatare profesionala si protectie interior

Fie că ai nevoie să cureţi mocheta, tapiţeria şi alte suprafeţe din interiorul autovehiculului sau casei tale, produsele noastre îți vor oferi un rezultat de excepție. Preturile de mai jos pot suferi modificari in functie de tipul lucrarii, modelul masinii si cerintele clientului.

Cum lucram?

Folosim doar produse premium

Mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare se imbacsesc, se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire, putand deveni chiar un pericol pentru sanatatea dumneavoastra. Un tratament de detailing auto curata, reface si protejeaza finisajele interioare si exterioare ale masinii dumneavoastra, redandu-le aspectul de fresh, curat si nou.

Cui ne adresam?

Ne adresam oricarui posesor de autovehicule, persoane fizice sau juridice, institutii si organizatii, parcuri auto ce doresc servicii de calitate pentru autovehiculele lor.

Avantajele E-Detailing

Utilizam si investim constant in aparatura de ultima generatie;

Personalul nostru este bine instruit si civilizat;

Lucram numai cu produse si solutii profesionale importate din Germania si USA;

Atelierul, precum si parcarea noastra este monitorizata non-stop video; Intotdeauna respectam programarile; Ai garantia ca masina ta este pe maini bune semnand procesul verbal de primire-predare;

Cine suntem?

Echipa noastra

O echipă care vă arată că dincolo de ambalajele frumos colorate și sigle atrăgătoare contează mult mai mult calitatea conținutului/produsului care trebuie să fie eficient și prietenos cu suprafețele pe care le curăță și protejează. Astfel, după mult timp în care am testat și încercat multe tipuri de produse am ajuns să fim cât se poate de selectivi și atenți cu ce folosim și ce recomandăm.

client2-1-o8x6ldya0hfmma18oua6ohilgpma7e4a3zx6txdsrg.png
client5-1-o8x6lb4rfzbrng5c5b2az087ok06kat33lyqe3hza4.png
client4-1-o8x6l8b8vh7wom9flruf9ixtwee2x7hw3809y9m5ss.png
client3-o8x6ljlb5hncjxt1rwpy3g3d10uhhkqo4ru3pl5fq4.png

EDETAILING AUTO

Utilizam si investim constant in aparatura de ultima generatie;

Detaliile conteaza. Oferim servicii de detailing auto de top cu aparatura profesionala de ultima generatie specifica detailing-ului care alaturi de atentia la detalii, dedicatia profesionala si experienta indelungata in domeniu garanteaza un serviciu de top pentru masina dumneavoastra.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golMagazin