OPTIMUM POLYMER TECHNOLOGIES – Garanție, temeni și condiții

1.0 – PROGRAM DE GARANȚIE OTPIMUM POLYMER TECHNOLOGIES 

1.1 – TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Următorii termeni și condiții generale se aplică tuturor produselor din cadrul Programului de garanție Optimum Polymer Technologies:

 1. Termenul de garanție începe de la data înregistrării certificatului de garanție și detaliilor vehiculului;
 2. Acest acord exclude vehiculele utilizate în scopuri comerciale anterior, în prezent sau în cursul acestei perioade de garanție;
 3. Orice aplicație, re-aplicare, lucrări de reparații sau alte lucrări efectuate pe suprafața acoperită trebuie să fie aplicate, reaplicate sau reparate de către Edetailing Professional Solutions sau un agent autorizat Optimum Polymer Technologies după aprobarea cererii de către Optimum Polymer Technologies;
 4. Edetailing Professional Solutions sau alt agent Optimum Polymer Technologies trebuie să fie notificat cu privire la orice reclamație din cauza eșecului performanței produsului în termen de 30 de zile de la apariție;
 5. Vehiculul trebuie să rămână înmatriculat continuu în România pe durata garanției;
 6. Garanția este transferabilă doar cu acordul Edetailing Professional Solutions sau alt agent certificat Optimum Polymer Technologies.

 1.2 – LIMITĂRI GENERALE DE RĂSPUNDERE

Optimum Polymer Technologies, Inc. și Edetailing Professional Solutions nu își asumă răspunderea pentru:

 1. Deteriorarea vopselei din fabrică, a revopsirii sau a oricărei alte lucrări efectuate cu manoperă sau materiale nesatisfăcătoare de către producători auto, reprezentanții sau furnizorii lor, aplicatori profesioniști care nu sunt autorizați de către Optimum Polymer Technologies.
 2. Daune sau deteriorări preexistente.
 3. Orice daune acoperite de garanția producătorului auto.

1.3 – INVALIDARE GENERALĂ A GARANȚIEI

Garanția Optimum Polymer Technologies pentru orice produs va fi considerată invalidă dacă apare oricare dintre următoarele condiții generale:

 1. Neglijarea îngrijirii vehiculului în conformitate cu standardele și tehnicile recomandate de Optimum Polymer Technologies, disponibile aici: http://opticoat.com/page/car-care-guide
 2. Daune cauzate de compuși și produse de lustruire abrazive și de către produse de terță parte.
 3. Dacă nu sunt reparate sau re-tratate daunele cauzate de accidente sau care necesită reparații.
 4. Daune provocate de perii de spălat manuale sau automate, bureți sau cârpe contaminate sau/și abrazive, zone netratate din cauza accidentelor și/sau a reparațiilor ulterioare, pete de apă dură, rugină, pierderea proprietăților hidrofobe datorită contaminării aeriene, inclusiv prin pulverizarea excesivă a vopselei, daune cauzate de așchii de piatră, proasta aplicare a stratului transparent (lac) din fabrică sau din piața secundară, zgârieturi ale pielii pentru motociclete sau alte astfel de materiale.
 5. Refuzul proprietarului de reparare și retratare a suprafețelor supuse deteriorării în urma accidentelor în conformitate cu garanția;
 6. Deteriorări accidentale sau intenționate ce includ, printre altele: foc, inundații, vandalism, condiții meteorologice extreme și efectele secundare ce pot rezulta de aici.
 7. Orice pierdere însemnată, inclusiv daune accidentale sau indirecte care rezultă din orice reclamație în temeiul acestei garanții.
 8. Nerespectarea cerințelor enumerate în termenii și condițiile acestei garanții.

2.0- GARANȚIA PAINT GUARD – protecție ceramică pentru exterior

Garanția Paint Guard este valabilă timp de trei (3) ani pentru vehicule mai noi de zece (10) ani.

2.1 – GARANȚIA OPTI-COAT PRO – protecție ceramică pentru exterior

Garanția Opti-Coat Pro este valabilă timp de cinci (5) ani de la data aplicării pentru orice vehicul vechi de cinci (5) ani sau mai nou.

Garanția Opti-Coat Pro este valabilă timp de trei (3) ani de la data aplicării pentru orice vehicul care are între șase (6) ani și zece (10) ani vechime.

Orice vehicul cu o vechime mai mare de zece (10) ani la momentul aplicării nu poate fi garantat.

2.2 – GARANȚIA OPTI-COAT PRO PLUS – protecție ceramică pentru exterior

Garanția Opti-Coat Pro Plus este valabilă timp de șapte (7) ani de la data depunerii cererii pentru orice vehicul mai nou de cinci (5) ani.

Garanția Opti-Coat Pro Plus este valabilă timp de trei (3) ani de la data depunerii cererii pentru orice vehicul care are între șase (6) ani și zece (10) ani vechime.

Orice vehicul cu o vechime mai mare de zece (10) ani la momentul cererii nu poate fi garantat.

2.3 – GARANȚIA OPTI-COAT PRO3 – protecție ceramică pentru exterior

Garanția Opti-Coat Pro3 este valabilă pentru toată durata de viață a vehiculului cu o vechime până în cinci (5) ani.

Garanția Opti-Coat Pro3 este valabilă timp de cinci (5) ani de la data aplicării pentru orice vehicul care are între șase (6) ani ți zece (10) ani vechime.

Orice vehicul cu o vechime mai mare de zece (10) ani la momentul cererii nu poate fi garantat.

Garanția limitată pe viață necesită întreținere anuală, poate fi furnizată de către Edetailing Professional Solutions sau orice agent autorizat Optimum Polymer Technologies.

Dacă se renunță la întreținerea anuală, garanția nu va mai fi o garanție pe viață limitată, ci va deveni o garanție de șapte (7) de la data aplicării.

2.4 – GARANȚIA OPTI-COAT SAU PAINT GUARD PENTRU VEHICULE NOI SAU RULATE

Optimum Polymer Technologies garantează proprietarului vehiculului nominalizat că dacă Protecția ceramică aplicată (Paint Guard / Opti-Coat Pro / Opti-Coat Pro Plus / Opti-Coat Pro3) nu este satisfăcătoare în ceea ce privește performanța de a proteja vopseaua din fabrică a vehiculelor de deteriorarea sau apariția petelor de apă (depozit de minerale), excremente de păsări, pete de insecte, ploi acide, contaminari industriale; sau deteriorarea / oxidarea UV, în timp ce sunt întreținute în conformitate cu termenii și condițiile acestei garanții, Optimum Polymer Technologies sau agenții săi vor repara și retrata zona afectată fără costuri pentru proprietar.

2.5 – LIMITĂRI DE RESPONSABILITATE PENTRU OPTI-COAT SAU PAINT GUARD

Optimum Polymer Technologies, Inc., Edetailing Professional Solutions sau agenții săi nu își asumă răspunderea pentru următoarele:

 1. Deteriorarea vopselei din fabrică, a revopsirii sau a oricărei altei lucrări efectuate cu manoperă sau materiale nesatisfăcătoare de către producători auto, reprezentanții sau furnizorii lor, aplicatori profesioniști care nu sunt autorizați de Optimum Polymer Technologies
 2. Daune sau deteriorări preexistente;
 3. Orice reclamație pentru chestiuni care sunt acoperite de garanția producătorilor de vehicule;
 4. Deteriorări cauzate de perii de spălare manuale sau automate, cârpe și bureți contaminați și / sau abrazivi, zone netratate din cauza deteriorării accidentelor și / sau a reparațiilor lor ulterioare și / sau daune cauzate de impactul cu un obiect străin (de exemplu, așchii de piatră);
 5. Garanția este valabilă numai pentru sistemele cu acoperire transparentă (lacuri) din fabrică și exclude orice finisare non-acoperită sau mată.

3.0 – OPTI-GUARD FABRIC AND LEATHER -GARANȚIE CINCI ANI PENTRU VEHICULE NOI ȘI UTILIZATE

3.1 – Garanția Opti-Guard este valabilă timp de cinci (5) ani de la data aplicării pentru orice vehicul care are o vechime de până în cinci (5) ani.

Optimum Polymer Technologies, Inc. garantează proprietarului vehiculului nominalizat că suprafețele tratate vor rămâne fără pete permanente și daune UV, cu excepția cazului în care sunt alte  menționi în certificatul de garanție.

3.2 – LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE OPTI-GUARD

Optimum Polymer Technologies, Inc. sau agenții săi nu își asumă răspunderea pentru următoarele:

 1. Deteriorarea din fabrică a suprafețelor interioare, inclusiv, dar fără a se limita la covoare, tapițerie, piele, suprafețe asemănătoare pielii, orice alte suprafețe interioare, materiale sau manoperă necorespunzătoare efectuată de către producătorii de vehicule, dealerii lor, terți furnizori sau detailer-i neautorizati de către Optimum Polymer Technologies;
 2. Neglijează întreținerea vehiculului în conformitate cu standardele și tehnicile recomandate de Optimum Polymer Technologies (disponibile aici: http://opticoat.com/page/car-care-guide)
 3. Deteriorarea oricărei suprafețe interioare înainte de aplicarea Opti-Guard;
 4. Daune cauzate de rupturi, prelingeri, mărunțire, tăieturi;
 5. Deteriorări cauzate de alterarea sau modificarea suprafețelor;
 6. Deteriorări cauzate de compuși abrazivi și produse de la terți;
 7. Deteriorări cauzate de defectele producătorului.

4.0 – AVARIA CAUZATĂ DE  ACCIDENTE ALE VEHICULULUI Contactați asigurătorul vehiculului pentru a vă asigura că toate produsele și serviciile Optimum Polymer Technologies sunt incluse în acoperirea dvs. de asigurare — în cazul în care este aplicabilă. Dacă vehiculul suferă daune și este necesară retratarea, contactați Edetailing Professional Solutions sau Optimum Polymer Technologies, Inc. sau alt agentul local pentru a stabili orice alte tratamente sunt necesare.

5.0 – REALIZAREA UNEI REVENDICĂRI

Pentru a face o revendicare sau plângere pentru orice defecte sau defecte ale produsului inițiați următoarele:

 1. Edetailing Professional Solutions sau agentul Optimum Polymer Technologies trebuie notificat cu privire la orice reclamație din cauza eșecului performanței produsului în termen de 30 de zile de la apariție;
 2. Orice aplicarie, re-aplicare, lucrări de reparații sau alte lucrări efectuate pe suprafața tratată trebuie să fie aplicate / reaplicate sau reparate de către Edetailing Professional Solutions sau un agent autorizat Optimum Polymer Technologies după aprobarea cererii de către Optimum Polymer Technologies.

5.1 – LIMITE DE GARANȚIE

În cazul unei reclamații privind garanția, această garanție este limitată la următoarele:

 1. Edetailing Professional Solutions, Optimum Polymer Technologies, Inc., sau agenții săi trebuie să stabilească metoda prin care se vor efectua reparațiile în garanție și reaplicarea/retratarea suprafețelor;
 2. Refuzul efectuării reparațiilor sau a retratării suprafețelor afectate de către proprietarul vehiculului nominalizat duce la pierderea garanției.
 3. Pe durata garanției, în cazul în care proprietarul din motive clare și demonstrabile prezentate în reclamație, optează pentru despăgubire, suma maximă de despăgubire nu poate fi mai mare decât contravaloarea serviciilor de aplicare a tratamentului ceramic.

Pentru a face o reclamație, contactați

Edetailing Professional Solutions

Website: https://edetailing.ro

Adresa: str. Serg. Maj. Cara Anghel nr. 16, S6, București,RO

Tel: +40 730 999 078; +40 744 362 256

E-mail: office@edetailing.ro

sau

Geek Bordea International S.R.L.

Website: https://opticoatpro.ro

Str. Miorița Nr.2, Ap.10, Timișoara, Timiș, RO

Tel: +40 722 261 591

E-mail: info@opticoatpro.ro

sau

Optimum Polymer Technologies:

Website: http://opticoat.com

Telefon: 1-901-363-4955

Fax: 1-901-363-4956

E-mail: info@opticoat.com

Post: Optimum Polymer Technologies 5768 Unitate de distribuție Memphis, TN 38141

6.0 – AGENTI OPTIMI DE TEHNOLOGII POLIMERICE

Agenții autorizați Optimum Polymer Technologies sunt selectați folosind instrucțiuni și cerințe stricte. Doar agenții autorizați au dreptul să instaleze și să întrețină produsele Optimum Polymer Technologies. Pentru a găsi cel mai apropiat agent autorizat, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web la: https://opticoatpro.ro

0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golMagazin