Detailing premium.

Pachetul de detailing interior

Pachetul detailing interior complet înglobează urmatoarele servicii:
- debarasare interior (lucrurile personale se depozitează în pungi de plastic cu închidere tip zip)
- curățare interioară detaliată
- curățare și uscare mochete, covorase tapițerie scaune, banchetă, fețe de uși (sau hidratarea în cazul tapiteriei din piele), plafon, stâlpi, curățare și hidratare chedere, curățare centuri de siguranță, curățare planșă de bord, curățare și aplicare protecție pe toate elementele din plastic, lemn și aluminiu, curățare portbagaj, polishare și aplicare protecție pe elementele cromate. Acest proces este recomandat a se repeta la 1-2 ani (în funcție de modul de exploatare și mentenanță.
În procesul de uscare sunt folosite ventilatoare, aeroterme și dezumidificatoare profesionale.

Detailing interior
Quick

Curățarea tuturor zonelor inguste si greu accesibile, aspirare interior, spălare preșuri, curățarea suprafețelor de plastic și a tapițeriei din piele, spălare geamuri, odorizare.

Pret: 30 – 100 Euro
Timp de executie: 2 – 4 ore

Detailing interior
Advance

Curățarea tuturor zonelor inguste si greu accesibile, aspirare interior, spălare preșuri, curățare bord, uși, mochetă, portbagaj și curățare ușoară a tapițeriei textile sau din piele, aplicare dressing pentru tapițeria din piele și suprafețe din plastic, spălare geamuri, odorizare.

Pret: 100 – 170 Euro
Timp de executie: 9 -10 ore

Detailing interior
Professional

Curățarea tuturor zonelor inguste si greu accesibile, aspirare interior, spălare preșuri, curățarea plafonului, a centurilor de siguranță, parasolare, curățarea în profunzime a bordului, ușilor, scaunelor, mochetă, inclusiv șinele de la scaune, portbagaj, chederele din jurul ușilor și haionului de la portbagaj, curățarea zonelor de depozitare și zona roții de rezervă, uscare, aplicare dressing suprafețe din plastic, vinil și piele, spălare geamuri, odorizare.

Pret: 200 – 400 Euro
Timp de executie: 2 -4 zile

Protectie ceramica
Opti-Guard Leather

4.5/5

Opti-guard Leather & Vinyl creează un strat de protecție hidrofob cu conținut ridicat de absorbanți UV care previn îmbătrânirea prematură, uscarea, crăparea și pătarea sau transferul de culoare pe suprafețele din piele sau vinil. Opti-guard Leather & Vinyl este o rășină acrilică hibridă care creează un strat de protecție dur dar în același timp și flexibil cu o rezistență chimică ridicată. Conține agenți de matefiere pentru menținerea aspectului acestor suprafețe pe termen lung. Rășinile penetrează suprafața și creează o legătură permanentă cu aceasta, ceea ce este important în special pentru suprafețele din piele care sunt supuse la uzură continuă. Penetrarea adâncă asigură rezistența produsului la uzura normală.

Pret: 500 Euro
Timp de executie: 1 zi

Protectie ceramica
Opti-Guard Fabric

4.5/5

Opti-Guard Fabric creează un strat de protecție superhidrofob pe suprafețele textile din interiorul și exteriorul autovehicolului cum sunt: scaunele acoperite cu material textil, mochete, țesătura soft-top-ului și altele. În momentul în care lichidele intră în contact cu textilele tratate cu Opti-Guard Fabric acestea sunt respinse fără să penetreze sau să păteze suprafața. Împreună cu Optimum Fabric Cleaner & Protectant, Opti-Guard Fabric formează un sistem de protecție permanentă pentru aceste materiale.
Prețul include manopera pentru pregătirea suprafețelor.

Pret: 500 Euro
Timp de executie: 1 zi

In conformitate cu standardele

Opti-Coat a fost testat independent de către CSIRO conform standardelor australiene și Aerospace Testing Services cu rezultate ce depășesc standardele operaționale și de siguranță pentru Boeing Company.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golMagazin