Sari la conținut

Afișez toate cele 5 rezultate

 • SANTOEMMA SABRINA SW15

  3.550,00 lei

  Aspiratorul cu injecţie extracţie SW15 este perfect pentru curăţarea interiorului maşini, a canapelelor sau a sălilor de cinema. Recomandat pentru spălătorii auto, sevice auto, companii de curățenie.

 • SANTOEMMA SABRINA SW15 HOT

  7.000,00 lei

  Aspiratorul cu injectie extractie SW15 HOT este cel mai mic extractor cu sistem de încălzire. Este sistem cu apă fierbinte ceea ce îl face foare eficient la curățarea textilelor foarte murdare. Cu sistemul special de vacum High Waterlift asigură o curățenie excelentă și un timp scăzut de uscare.

 • SANTOEMMA SABRINA SW15CART

  4.000,00 lei

  Aspiratorul cu injecţie extracţie SW15CART este perfect pentru curăţarea interiorului maşini, a canapelelor sau a sălilor de cinema. Recomandat pentru spălătorii auto, sevice auto, companii de curățenie.

 • SANTOEMMA SW30

  5.800,00 lei

  Santoemma SW30 este un aparat profesional cu injecție-extracție, cu un rezervor de 30litri pentru o autonomie ridicată. Robust, compact și ușor de cărat, este soluția ideală pentru curățarea textilelor și interiorul autovehicolelor. Dimensiunea redusă îl recomandă pentru a curăța interiorul trenurilor, autobuzelor, sălilor de cinema și a avioanelor.

 • SANTOEMMA SW50

  9.000,00 lei

  Santoemma SW50 este un aparat profesional cu injecție-extracție,foarte silenţios (doar 60 decibeli) cu un rezervor de 50 litri pentru o autonomie ridicată. Aspirator cu putere foarte mare de extragere cu motor în 3 timpi.

0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golMagazin