Sari la conținut

Afișez toate cele 3 rezultate

Klarus, pionier al lanternelor tactice cu două comutatoare, este un brand care integrează pe deplin propriile sale cercetări și dezvoltări, producție, vânzări și servicii pentru clienți. Fondată în 2011, Klarus se angajează să furnizeze membrilor militari, cadrelor ce aplica legea dar si pasionatilor de aventura, echipamente profesionale de iluminat de calitate pe care se pot baza cu încredere deplină.

Cu peste 10 ani de cercetare continuă a produselor și dezvoltarea de branduri, a înființat o rețea de retail cu parteneri din peste 100 de țări și regiuni la nivel mondial. Numele Klarus este recunoscut drept echipamentul standard pentru unitățile militare, agențiile guvernamentale și personalul de ordine din întreaga lume.

„Inovația în iluminare” este deviza lui Klarus, care își continuă angajamentul de a aduce iluminare mobilă fără precedent pentru utilizatorii săi și este mândru că este recunoscut ca unul dintre producătorii de echipamente de iluminat de prim rang din lume.

POVESTE MARCA

Numele este derivat din rădăcina latină „CLARUS”, care înseamnă „clar și luminos”, simbol pentru strălucirea luminii în întuneric. Klarus proiectează și inginereşte lanterne tactice şi outdoor, cu misiuni de salvare a vieții care nu pot eșua. Făcând cele mai bune instrumente de iluminare din lume, aduce revoluții constante în performanță, încredere și versatilitate pentru a ilumina calea în întuneric.

Klarus este lanterna de care ai nevoie când vrei să inginereşti la maşina ta, unde există atâtea locuri greu accesibile. Având diferite forme şi diferite puteri luminoase, în funcţie de model, Klarus te ajută să aduci modificările dorite maşinii tale, fara efort prea mare.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golMagazin