Edetailing este hub-ul online care îți oferă gama completă de produse premium pentru îngrijirea casei și autovehiculului tău.

Cine suntem?

O echipă care vă arată că dincolo de ambalajele frumos colorate și sigle atrăgătoare contează mult mai mult calitatea conținutului/produsului care trebuie să fie eficient și prietenos cu suprafețele pe care le curăță și protejează. Astfel, după mult timp în care am testat și încercat multe tipuri de produse am ajuns să fim cât se poate de selectivi și atenți cu ce folosim și ce recomandăm.

O echipă în vocabularul căreia nu există „atât s-a putut!” și „mai mult de atât nu se poate”!

Oferta noastră se bazează în principal pe produse din topul tehnologiilor existente în acest moment pe piața internațională, printre care Optimum Polymer TechnologiesDetailingGeek și Microfiber Depot.

Pentru achiziționarea de pachete din gama de produse premium Optimum Polymer Technologies și DetailingGeek oferim consultanță și suport (la cerere, ne putem deplasa gratuit la dumneavoastră pe raza orașului București, la prima achiziționare).

Mătuiri, zgârieturi fine, pete sau contaminări?

La noi vei găsi produsele potrivite pentru a înlătura toate aceste probleme. Fie că ai nevoie să cureţi mocheta, tapiţeria şi alte suprafeţe din interiorul autovehiculului sau casei tale, produsele noastre îți vor oferi un rezultat de excepție. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt…folosește produsele noastre și te vei convinge!

 Tratamentul de detailing, destinat în principal dar nu exclusiv autovehiculelor, curăţă, reface şi protejează finisajele interioare şi exterioare. Produsele noastre sunt durabile, oferind maşinii tale un aspect nou şi de durată și suprafețe perfect curate și protejate în casa ta.

Edetailing – A tailored experience.

DETAILING GEEK

OPTIMUM POLYMER TECHNOLOGIES

MICROFIBER DEPOT

SHOP VAC

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golMagazin